Het opmerkelijkste ontwerp ooit

Over elk detail hebben we nagedacht

Voordat we aan dit ontwerp begonnen hebben we heel goed nagedacht wat we willen uitstralen. Het pitoreske van een Piaggio Ape en het groteske van een mega Sombrero die er boven hangt. Een verhouding die absurt is. En juist dat contrast maakt het zo leuk. Het moest de aandacht trekken, het publiek moet er mee op de foto willen. Het moest een selfie magneet zijn. Want elke foto die online gepost wordt met onze foodtruck is reclame. En een belangrijke eis was aan het ontwerp dat je al van ver kon zien dat het om Mexicaans eten gaat. Daarin zijn we geslaagd.

Viva la Mexico foodtruck

Elk detail klopt perfect

Ontwerp:

Realisatie:

Authenthiek

Mexico heeft hele karakteristieke kenmerken. Prachtige kleurrijke objecten, herkenbare patronen en dat authenthieke tradionele gevoel wat je krijgt bij het zien ervan. Handbeschilderd: het hoeft niet perfect te zijn. Juist de inperfectie in een tijdperk waarin alles gedigitaliseerd en geautomatiseerd wordt is de schoonheid juist de a-symetrie van vormen en kleuren. Dat gevoel wouden we overbrengen in onze signings en decoratie. Zoals bijvoorbeld dit bord.

Een spectakel op de openbare weg?

Snelheid

De foodtruck is geïmporteerd uit het buitenland en viert binnenkort zijn 34ste verjaardag. Fiësta dus! De “truck”  is na het invoeren gekeurd voor de Nederlandse weg door het RDW. Dat was nog een hele klus want er moest een hoop aan het voertuig gesleuteld worden voor we de keuring uberhaubt aan durfde.We mogen er de openbare weg mee op. Geloof je ons niet Amigo? Het is echt waar. De foodtruck is zelfs verzekerd. Met een beetje gas geven redden we de 50 kilometer per uur! Dan hoor je echt alles rammelen en ratelen. Natuurlijk vervoeren we de foodtruck op een trailer als we lange afstanden moeten afleggen. Zonder trailer zouden we zelfs niet met genoeg tequilla op de snelweg aandurven!

Tortilla’s

Om smakelijke quesadilla’s te bereiden en de kaas op onze geliefde nacho’s te doen smelten heeft onze foodtruck alle professionele apparatuur aan boord.

Om snelheid en service op peil te houden werken we met een speciale pan om de tortilla’s te verwarmen. Daarmee is het gerecht snel klaar en voorkomen we (te lange) rijen.