viva la mexico menu

De lekkerste Mexicaanse catering op uw locatie

Mexicaanse catering op uw locatie?

U overweegt om Mexicaanse catering te laten verzorgen op uw locatie? Wat een goed idee! Mexicaans is namelijk kleurrijk en vrolijk eten. De Mexicaanse keuken heeft vele heerlijke smaken. En voor de liefhebbers kan het extra pittig worden bereid indien gewenst.

Daarnaast is onze Mexicaanse catering ook echt een feestje voor vegetariërs want die pasta champignons of weer dat aubergine gerecht kennen ze nu wel. Daarnaast bieden we ook een optie tot halal vlees. Ook gebruiken we veel pure en verse producten voor onze catering op locatie waardoor mensen die gevoelig zijn voor allergenen ook bij Viva la Mexico kunnen genieten zonder zich het buitenbeentje te voelen.

Wat zijn de mogelijkheden ?

Er zijn een aantal opties hoe u ons uw Mexicaanse catering behoefte kan laten invullen. Zo kunt u onze foodtruck inzetten voor enorm veel beleving en sfeer. Maar u kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld uw borrel te laten ondersteunen met heerlijke kleine Mexicaanse borrel hapjes.

Maar we verzorgen ook complete plateau’s gevuld met een zalige Mexicaanse lunch. Of toch liever een Mexicaans buffet vol prachtig eten en mooie decoratie?  Het kan allemaal. Er is zelfs een pakket te boeken die in het donker straalt!
Klikt u op een van bovenstaande buttons om gerichter te zoeken naar uw wensen.

Wat kost het ?

Het ligt er een beetje aan wat u wilt amigo! Onze Mexicaanse catering opties zijn in elk geval zeer uitgebreid!  Wilt u graag de foodtruck inzetten? Hoeveel gerechten wenst u voor hoeveel bezoekers af te nemen? Wilt u dat wij de gerechten uitserveren of is juist in uw beleving leuker dat de gast ziet hoe het product vers gemaakt wordt en meteen kan op eten?

Deze variabele zijn belangrijk om een voorstel te doen die specifiek op uw wensen aansluiten.
Graag geven wij een globale prijsopgaaf of verstrekken wij een offerte. Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk ook altijd met ons mailen. 

Mexicaanse catering1