viva la mexico menu

Allergenen

De spectaculairste bar ooit!

MAYA BAR in slot Zeist

Perfect inzetbaar voor evenementen

De MAYA BAR is een mysterieuze bar speciaal gebouwd voor evenementen. In tegenstelling tot de meeste  barren is deze niet alleen voor dranken maar ook voor het uitserveren van gerechten óf drinken én eten. Door dat Viva la Mexico deze bar speciaal heeft laten ontwikkelen is de bar geoptimaliseerd voor snelle op en afbouw met toch alle faciliteiten voor een succesvolle inzet.

Beleving met het Wow effect!

De MAYA BAR heeft een grote  aantrekkingskracht op bezoekers en gasten. De aandacht wordt getrokken door het opmerkelijke ontwerp en de bijzondere thematisering. De bar heeft een Caribisch tropische uitstraling met stijl elementen van de diepe Maya-jungle. Naast de bijzondere materialen zoals meters lange echte tropische bamboo scheuten en het rietendak bevat de bar een sublieme epoxy topcoat met een goud gele glans.

Special effects

Op het dak draait het Maya logo machtig rond als een zonnenwijzer. Als de zon op het goud spiegelt wordt de aandacht getrokken van bezoekers doordat het logo heel even een gouden schittering werpt in de ogen van passanten. Verder bevat de bar diverse special effects zoals twee vulkanische CO2 rookmachines die onder hoge druk verticale pluimen rook blazen. Bezoekers zeggen hardop: WOW!

Grote cappaciteit 

De MAYA BAR heeft een Caribisch tropische look & feel en bevat veel orginele bamboo scheuten. Bezoekers reageren zeer positief op deze eye-catcher van maar liefst 7 meter. De bar is groots opgezet en heeft een extreem hoge cappaciteit voor de grotere events. Uitserven kan rondom, vanuit meerdere punten of rijvorming vanaf één zijkant. Doordat het ontwerp zo is gemaakt dat deze niet rond is maar vlakken heeft kunnen er meerdere wachtrijen gecreëerd worden. Dit haalt de druk van de rijen af en zorgt voor een soepele crowd-flow van de gasten.