Ultieme beleving, Ultieme fiësta!

Viva la Mexico de foodtruck? 

Sí! Een Piaggio Ape 50 met een geïntregeerde mobiele keuken, heel veel vrolijkheid en kleur en een Sombrero van 2 meter 20 die boven het pitoreske karretje hangt. Alles aan deze foodtruck ademt Mexico. Van het peper en zout stelletje tot aan authenthieke decoratie stukken die we geïmporteerd hebben uit Mexico. De foodtruck is speciaal geassambleerd om er op locatie mee te koken. Welke faciliteiten er allemaal inzitten lees je op deze pagina.

Viva la Mexico foodtruck

De enige foodtruck die écht overal tussen past

Afmetingen

Onze Piaggio Ape 50  is klein maar fijn. Door zijn enorm charmante en karakteristieke bouw rolt hij overal naar binnen en buiten. Dus winkelcentra, evenementen of bedrijfsfeesten zijn geen ondoordringbaar gebied. Alleen roltrappen zijn een beetje spannend maar ach, een jalapeños pepertje in de uitlaat doet wonderen.

We hebben expres alles zo ontworpen dat de foodtruck door de meeste ingangen passen. Om zeker te zijn dat Viva la Mexico de foodtruck bij jouw locatie naar binnen past vind je in de afbeelding hier links de maten. Houdt er wel rekening mee dat deze maten van een ingeklapte foodtruck zijn. Bij uitstalling gaat de foodtruck de hoogte in en klappen we de saladiëre bar uit.

Een spectakel op de openbare weg?

Snelheid

De foodtruck is geïmporteerd uit het buitenland en viert binnenkort zijn 34ste verjaardag. Fiësta dus! De “truck”  is na het invoeren gekeurd voor de Nederlandse weg door het RDW. Dat was nog een hele klus want er moest een hoop aan het voertuig gesleuteld worden voor we de keuring uberhaubt aan durfde.

We mogen er de openbare weg mee op. Geloof je ons niet Amigo? Het is echt waar. De foodtruck is zelfs verzekerd. Met een beetje gas geven redden we de 50 kilometer per uur! Dan hoor je echt alles rammelen en ratelen. Natuurlijk vervoeren we de foodtruck op een trailer als we lange afstanden moeten afleggen. Zonder trailer zouden we zelfs niet met genoeg tequilla op de snelweg aandurven!

Specialisten

9 mensen hebben zich bezig gehouden met de bouw en vormgeving van de foodtruck. Er zit voor maanden werk in.

Bijzondere materialen

Er zijn bijzondere materialen verwerkt zoals uv-inkt, polyester, 2-componenten-lak, RVS en steigerhout.

Design

De truck is in eigen studio ontworpen en deels uitgevoerd door diverse professionele bedrijven.

De weg op

De foodtruck is na het importeren goedgekeurd door het RDW voor de NL weg en weegt 220 kg.

Tortilla’s

Om smakelijke quesadilla’s te bereiden en de kaas op onze geliefde nacho’s te doen smelten heeft onze foodtruck alle professionele apparatuur aan boord.

Om snelheid en service op peil te houden werken we met een speciale pan om de tortilla’s te verwarmen. Daarmee is het gerecht snel klaar en voorkomen we (te lange) rijen.

Authentiek

De Mexicanen zijn dol op kleur en vreugde. Dus ook wij ontwikkelde een gigantische authentieke bord die bijna net zo hoog is als een flinke cactus!

In de borden zit humor verwerkt en ook vind je onze iconische afbeeldingen terug die met speciale UV-werende inkt op echt hout zijn gedrukt zodat ze niet verkleuren in de (Mexicaanse) zon.

De borden zijn met de hand beschilderd, robuust en sfeer verhogend. Ze zijn met speciale vernis waterdicht gemaakt zodat ze zelfs bandito’s met waterpistolen  overleven.

Goud

Omdat gouden ducaten niet meer echt gangbaar zijn en er naast internationale gerechten ook veel internationale gasten bij ons komen eten heeft Viva la Mexico betalen makkelijk gemaakt.

Zo accepteren wij Visa Mastercard, American Expres, (Contactloze) PIN betalingen van Maestro (de bekende pinpas) en kunt u natuurlijk ook contant afrekenen.

Wij werken met allernieuwste terminal  waardoor betalingen 30% sneller gaan.

Het voertuig

Leuke informatie over de foodtruck